News:

Welcome to the Unofficial Help Forum



Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
91
Modifications / Re: Custom Admin Panel
« Last post by Jeroi on September 30, 2015, 10:01:41 AM »
Super MOD. I would like to have disaple default dropmenu for admin panel when this mod is installed. Because no need for it since all the places are neatly displayed like Cpanel with this plugin. Awesome work on the mod!
92
Modifications / Re: SMF Likes Plus
« Last post by Jeroi on September 30, 2015, 08:35:28 AM »
How can I tranalsate the plugin? I don't see any translation settings at admin area?
93
Modifications / Re: SMF Likes Plus
« Last post by Ken. on September 19, 2015, 04:48:02 PM »
Thanks... That works.  8)

No errors in the logs either.
94
Modifications / Re: SMF Likes Plus
« Last post by Illori on September 19, 2015, 03:56:42 PM »
here you go
95
Modifications / Re: SMF Likes Plus
« Last post by Ken. on September 19, 2015, 03:03:17 PM »
OK, will do.
As mentioned, I may have messed up the edits, haven't had the time to go through them again.

File 1 is currently on the server and seems to work OK
File 2 is the one with my edits.
96
Modifications / Re: SMF Likes Plus
« Last post by Illori on September 19, 2015, 07:55:27 AM »
which edits are failing? can you attach your display.template.php file to your next post?
97
Modifications / Re: SMF Likes Plus
« Last post by Ken. on September 18, 2015, 04:27:26 PM »
The install errors are being caused by the "Say Thanks 1.3.3" Mod which has edits for the same locations in the Display.template.php file, so I went ahead and installed the Likes mod and it appears to work as expected until I try to manually do the edits to the Display.template.php file. After the edits are in place and the file is loaded to the server the forum returns a blank screen. 

Maybe I butchered the edits, so I'll give it another try later, but for now it seems to work OK without the edits.
98
Modifications / Re: SMF Likes Plus
« Last post by Ken. on September 18, 2015, 06:57:21 AM »
Great Mod.  8)

Installing to my xampp test forum works great and shows with no issues, but when I  try to install it to my live site it gives an error, " ./Themes/default/Display.template.php".

EDIT: After doing some research in this topic and elsewhere it's looking as though I'll need to do a manual edit on the Display.template.php file.
99
Modifications / Re: SMF Likes Plus
« Last post by Illori on September 01, 2015, 05:16:36 AM »
then you did not select to install the mod to your custom theme. you would need to manually copy the image to your theme.
100
Modifications / Re: SMF Likes Plus
« Last post by TomW on August 31, 2015, 02:20:18 PM »
I have installed the mod and everything works perfectly !  One item though - the image files do not display.  Note that I am using SMF 2.0.10 and a custom theme, alba anaigh by Brian Deakin.
Pages: 1 ... 8 9 [10]