News:

Welcome to the Unofficial Help Forum



Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Modifications / Re: SMF Likes Plus
« Last post by zip on December 14, 2017, 05:55:40 PM »
Installed today without a hitch on a new 2.0.15 installation using a custom theme.

It did say "Test failed" when it was looking at the Core theme but no problems with the custom theme.

Thanks!  :D
2
Modifications / Re: SMF Likes Plus
« Last post by Illori on November 22, 2017, 05:43:05 AM »
so uninstall the mod, reinstall and be sure to check off your theme to install it on.
3
Modifications / Re: SMF Likes Plus
« Last post by pocttopus on November 21, 2017, 06:04:41 AM »
Well on one theme (default Curve) the mod is fully functional, but on other theme I don't see the link neither the icon.  :(
4
Modifications / Re: SMF Likes Plus
« Last post by Illori on November 21, 2017, 05:43:08 AM »
what do you mean the parser is not working? ideally when you install the mod it gives you the option to install it on your theme and does it then.
5
Modifications / Re: SMF Likes Plus
« Last post by pocttopus on November 20, 2017, 03:51:50 PM »
Hello again,

Trying to install the mod on custom theme but the parser is not working.
Could you tell me what code needed to insert into Display.settings.php?

Sorry for asking this but I totally forgot how I installed this modification. ::)

Thanks!
6
2.0.* Support / Re: Re: Re:
« Last post by lurkalot on June 06, 2017, 05:46:00 PM »
Thanks Illori.  I did have a quick look at that file, but really wasn't sure what I was looking for, especially as some of the mods used are outdated etc.. 

I'll put your suggestion to the team and see what they want to do..
7
2.0.* Support / Re: Re: Re: Re:
« Last post by Illori on June 06, 2017, 05:23:44 AM »
post.php maybe. i would be tempted to load clean files first and reinstall the mods to see if that helps as this could have an effect left over from an uninstalled mod that did not cleanly uninstall.
8
2.0.* Support / Re: Re: Re:
« Last post by lurkalot on June 05, 2017, 12:42:28 PM »
Here's one for you.  Not my forum, but one I help moderate. 

When replying, or quoting it keeps adding a "Re:" to the subject line.  so ending up with the subject like this for example,  Re:   Re:   Re: Site changes  A screenshot is included below.

Any idea what file(s) and where to look to find the problem.  This site is currently running 2.0.13, but will update to 14 soon.

Mods installed are,

. Spam Blocker 1.0
. SMF Topic Prefix Mod 1.2.2
. Topic Solved 1.1.1
. Country Flags 1.1.2
9
General Discussion / Re: What if someone violates the SMF agreement?
« Last post by Illori on May 29, 2017, 05:28:13 AM »
no our license does not stop the use of SMF for any use.
10
General Discussion / Re: About 'Permissions' in SMF
« Last post by Illori on May 29, 2017, 05:27:23 AM »
if you dont grant the post count groups any permissions or access to any boards then yes they will see nothing when they log in.
Pages: [1] 2 3 ... 10